Allmänt

Min bror har tagit studenten

Juni månad har hittills varit väldigt hektisk för mig och det är inte över ännu. Jag och Joe har haft en religiös vigsel för familj men har det större ”officiella” bröllopet kvar. I mitten av detta tog min bror studenten. Därav har det varit lite dött här. Jag var i Jönköping, min hemstad, förra veckan för att fira min bror. Min lillebror är en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag skulle kunna göra allt för honom. Under hela min uppväxt och även idag har han varit min bästa vän. Förra veckan var väldigt viktig för mig för att det var min brors vecka.

Min bror är en av mina förebilder. När han var liten kämpade han med hälsorelaterade problem och elaka människor. Idag är han i toppform och har ett av Smålands högsta meritsnitt. Jag är så stolt över honom och vad han har åstadkommit. Under sina tre år på naturvetenskapliga linjen på Erik Dahlbergsgymnasiet har han vunnit kemitävlingar, fått toppbetyg i allt, varit med i flygvapnet och framförallt bara varit fantastisk. Förra veckan valde jag att ge honom så mycket tid som möjligt för att tid spenderad med honom verkligen är en gåva för mig.

För mig var min brors student nästan viktigare än mitt eget bröllop. Därav har det varit väldigt dött här. Jag kommer att börja uppdatera lite oftare i juli! Nu är det bara ett event kvar!

2 thoughts on “Min bror har tagit studenten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *